S.C. Electro Service S.R.L. Bacãu este prezentã pe segmente din industriile: energeticã, extractia cãrbunelui si a minereurilor neferoase, cimentului, constructia de masini, agriculturã, industria alimentarã, prelucrarea lemnului, prelucrarea hârtiei si a cartonului, petrochimie. Relatiile comerciale cu firme puternice din industria româneascã au generat în firmã progrese tehnice si tehnologice remarcabile, importante pentru furnizarea de servicii specializate si competitive de reparatii si reproiectare a masinilor electrice produse în România sau din import... (mai multe)

Ce servicii oferim

Servicii oferite

Reparatii motoare electrice de c.c. si c.a., convertizoare de frecventa si sudura, generatoare, grupuri electrogene, ascensoare, pompe, motoare si transformatoare speciale, transformatoare de putere... (mai multe)

Prelucrari piese prin aschiere, sudura in argon, confectii metalice (tubulaturi, garduri, rastele, rafturi)... (mai multe)

Masuratori electrice motoare si transformatoare... (mai multe)

Masuratori vibratii, echilibrari axe... (mai multe)

Nou in oferta de servicii: Debitare cu jet de apa

Debitare cu jet de apa

Debitare cu jet de apa materiale (metal, sticla, compozite, etc) cu grosimi de la 0,5 mm pana la 300 mm, forme complexe, fara efecte termice... (mai multe)

Cum se debiteaza o piesa complexa pe o masina MAXIEM din USA... (mai multe)

Nou in oferta de servicii: Debitare si cantuire PAL

Debitare si cantuire PAL

Debitare si cantuire PAL, pentru amatori si profesionisti, intr-un atelier nou amplasat langa sediul nostru din Bacau, str. Marasti nr.16. Atelierul a fost dotat cu utilaje noi, ultra-moderne deservite de operatori competenti, cu experienta in domeniu. (mai multe)

Ce producem

Produse

Transformatoare de putere cu racire in ulei, monofazate si trifazate uscate, speciale... (mai multe)

Piese de schimb si subansamble pentru motoare electrice si transformatoare (bobine, tole, colectoare, ventilatoare, cutii borne) conform catalog... (mai multe)

Roti de curea, cuplaje elastice, semicuplaje de franare... (mai multe)

Snecuri transportoare, melci extruder... (mai multe)

Calitate

Quality Management

Sistemul de management integrat este implementat şi certificat conform cerinţelor standardelor SR EN ISO 9001:2001, SR EN ISO 14001:2005 şi SR ISO 45001:2018... (mai multe)